Een terugblik op PROVADA Live 2020

1 / 4

Peter Oosterbaan, André Leeuwis, Tom van 't Hek, Jeroen van der Meer en Rinus Verhey.

Michel de Haan en Ton Heijmans in gesprek met Frits Sissing in de lobby.

Michel de Haan, Tom van 't Hek, Lisette Nijs en Ton Heijmans.

Opnamestudio's in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

De digitale PROVADA Live zit erop. Voor Drees & Sommer/BOAG was het de eerste beurs waar wij ons gezamenlijk presenteerden. Het driedaagse evenement trok 3500 bezoekers, al maakte het online aspect het netwerken en ontmoeten toch wel anders en een stuk minder spontaan dan dat we gewend zijn. In onze stand en door onze twee sessies hebben we alsnog diverse contacten gelegd. 

In de Drees & Sommer/BOAG-stand en tijdens de netwerkcarrousel (leuke mogelijkheid voor zakelijk speeddaten) hebben we enkele tientallen mensen ontmoet en bijgepraat over de mogelijkheden van ‘het nieuwe Drees & Sommer Nederland’. Onze virtuele stand werd door ca. 100 personen bezocht. En tijdens twee rondetafelgesprekken, opgenomen in de PROVADA studio's, zijn we met enkele van onze relaties en zo’n 150 online aanwezigen dieper ingegaan op twee zeer actuele thema’s: logistiek vastgoed en transformatie van gebouwen of locaties.  Heb je de rondetafelgesprekken gemist? Volg de onderstaande links en bekijk de 30-minutensessies alsnog.

Kansen spotten en benutten: transformatie en herbestemming van vastgoed en locaties
Een goed gesprek over toekomstgerichte transformaties en de conversie van kansen naar resultaten, bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Gesprek met Jan Bruil (Bouwinvest), Peter van Hoepen (Waterford), Lisette Nijs (Gemeente Rotterdam-Stadsontwikkeling) en Ton Heijmans en Michel de Haan van Drees & Sommer Nederland. Het gesprek werd geleid door Tom van ’t Hek.

Bekijk de sessie over Transformatie »

De logistieke wereld verandert razendsnel: hoe speel je met vastgoed in op die ontwikkelingen?
De sector Logistics is volop in beweging. Door o.a. de grote toename van e-commerce is er een constante vraag naar nieuw, duurzaam en toekomstgericht logistiek vastgoed. Een goed gesprek over de verschillende uitdagingen in deze markt. Gesprek met Joep Schroeders (SADC), Jeroen van der Meer (Ooms Makelaars), Rinus Verhey (Heembouw Bedrijfsruimten) en André Leeuwis en Peter Oosterbaan  van Drees & Sommer Nederland. Het gesprek werd wederom geleid door Tom van ’t Hek.

Bekijk de sessie over Logistiek » 

_______________

BOAG en Drees & Sommer hebben medio 2020 hun krachten gebundeld. Drees & Sommer is een internationaal opererend vastgoedadvies- en projectmanagementbureau met full service dienstverlening, 50 jaar ervaring, een goede reputatie en een sterke impact op de (internationale) markt. Wereldwijd werken er 3.820 medewerkers vanuit 46 kantoren. Door middel van toekomstgericht advies bieden wij oplossingen voor succesvolle gebouwen, vastgoedportefeuilles met een hoog rendement, effectieve infrastructuur en leefbare steden.

Lees meer over de fusie van Drees & Sommer met BOAG

Volg Drees & Sommer Nederland op LinkedIn