18 mei: Drees & Sommer Round Table over Urban Mining tijdens het Real Estate Futureproof event

1 / 3

Real Estate & Building Futureproof - het grootste en meest innovatieve online vastgoedevent ter wereld - vindt plaats op 18, 19 en 20 mei 2021. Beslissers komen hier samen om kennis te delen, inzicht te krijgen in nieuwe trends en te netwerken. Drees & Sommer is partner van het event en organiseert een keynote door Marco Abdallah en een rondetafelgesprek in samenwerking met EPEA, Madaster en New Horizon. Beide onderdelen worden gehouden in het Engels.

Tickets kostenloos voor Drees & Sommer relaties
Tickets voor het gehele event zijn verkrijgbaar via deze website. Vink aan de rechterzijde 'Relations of Drees & Sommer' aan voor het kostenloos bestellen van tickets. Registreer en volg onze keynote en round table:

Dinsdag 18 mei: 14.45 - 14.55 uur :
KEYNOTE | Marco Abdallah (Drees & Sommer): Future of circular buildings

Dinsdag 18 mei: 15.30 - 15.55:
ROUND TABLE | Urban Mining: untapped potential to circular economy
Michael Moradiellos del Molino
(Head of Real Estate, EPEA/Drees & Sommer) vertelt over zijn ervaringen met Urban Mining en Cradle to Cradle aan de hand van het WTC project in Brussel en licht de mogelijkheden toe voor grootschalige vastgoed- en infrastructurele projecten. Pablo van den Bosch (bestuurslid Madaster) vertelt hoe belangrijk het is om gegevens over grondstoffen te verzamelen om een circulaire economie tot stand te brengen. Michel Baars (directeur New Horizon), vertelt over zijn uitgebreide ervaring met het oogsten van bouwmaterialen en het hergebruik daarvan voor nieuwe of renovatieprojecten. Het gesprek wordt gemodereerd door Jagori Dhar (Drees & Sommer). 

Registreer kostenloos voor het event ►

__________

Urban Mining voor infrastructurele projecten
Lees meer over Urban Mining en onze Cradle to Cradle aanpak voor infrastructurele projecten, ontwikkeld door het Smart Infrastructure team van Drees & Sommer Netherlands in samenwerking met EPEA Benelux.

__________

Real Estate & Building Futureproof Global edition in het kort:

  • Drie inspirerende dagen vol netwerken, kennis uitwisselen en bijpraten over de laatste trends.
  • Een virtueel hoofdpodium waar vastgoedbeslissers hun verhaal delen met 5.000 deelnemers in een 10 tot 20 minuten durende "TED talk".
  • Virtuele rondetafelsessies waarin maximaal vijf tafelgasten kunnen praten over relevante onderwerpen en 500 bezoekers live kunnen meekijken.
  • Virtueel 1-op-1 netwerken via een videochat waarin je willekeurig nieuwe professionals ontmoet zodat je je netwerk uitbreidt. 
  • Een videodatabase waarin u informatieve content kunt bekijken van honderden verschillende vastgoedbedrijven van over de hele wereld.

Bezoek de event website ►