Educatie en research

Educatie en research

Naast nieuwe gebouwen zoals kinderopvangcentra, scholen en universiteiten omvat de sector educatie en research ook universitaire en industriële onderzoeksinstellingen. Deze instellingen moeten continu aanpassen aan uiteenlopende uitdagingen, toenemende complexiteit en moeilijke werkomstandigheden. Tegelijkertijd moeten zij open staan voor nieuwe trends en ontwikkelingen. Het gaat hierbij onder meer om digitalisering, mobiliteit, demografische veranderingen en vraagstukken over onder andere integratie. Ambitieuze projecten of uitdagende problemen vragen om advisering en ondersteuning waarbij gekeken wordt naar het project als geheel.

Drees & Sommer ondersteunt klanten vanaf het eerste idee en de randvoorwaarden tot en met de implementatie en oplevering. Wat de aangeboden diensten ook zijn - of het nu gaat om 360° analyse, beoordeling van winstgevendheid, analyse van gebruikersbehoeften, duurzaamheidsadvies, financieringsrichtlijnen voor onderwijsinstellingen, ontwerp van leeromgevingen, master planning of interim- en relocatiemanagement - ze zijn altijd afgestemd op de behoeften van de klant.

De combinatie van algemene bouwexpertise en branche specifieke ervaring zorgt ervoor dat Drees & Sommer klanten optimaal ondersteunt. Zelfs bij complexe projecten loont dit de moeite, omdat het een snelle en zekere uitvoering mogelijk maakt. Onze specialisten werken samen met de onderwijssector op nationaal niveau, terwijl onze regionale kantoren klanten in de publieke sector bedienen met lokale expertise.