Facility Management Consulting

Facility Management Consulting

Ongeacht het type gebouw of de functie van vastgoed; het wordt ontworpen en gebouwd met een bepaald doel voor ogen en geëxploiteerd gedurende een lange periode met wisselende eisen. Met onze Facility Management Consulting diensten zorgen we voor een maximale mate van flexibiliteit, duurzaamheid en efficiëntie door middel van praktijkgerichte adviesdiensten.

Hoe kun je meer rendement halen uit een facilitaire organisatie en op welk punt realiseer je kosten efficiency? We begrijpen dat u niet altijd de tijd heeft om dit uit te zoeken. Van strategisch tot operationeel niveau denken we met u mee over oplossingen voor uw facilitaire organisatie. We kunnen u voor korte of langere termijn ondersteunen bij het facility procesmanagement. Met tijdelijk wat extra facilitaire expertise in huis kunt u in korte tijd flinke vooruitgang boeken op het gebied van facilitair advies. En het goede nieuws is dat u zich ondertussen kunt richten op uw werkzaamheden. Onze ervaren facilitaire consultants ondersteunen u graag bij projecten van elk formaat.

Voor ons is Facility Management (FM) onderdeel van onze core business. We leggen de verbinding tussen de organisatiestrategie en de faciliteiten en we vertalen de mogelijke gevolgen naar heldere oplossingen. Wij als regisseur brengen verborgen kosten in kaart, leggen waar mogelijk leveranciersprestaties langs de meetlat en richten het facility management transparant en effectief in. U heeft één aanspreekpunt die financieel en operationeel risico draagt en oog heeft voor de fit tussen de klantorganisatie en leverancier.

Onze diensten

  • Service concept: ontwikkeling van een duurzaam, flexibel concept passend bij de organisatievisie en gericht op de behoeften van de gebruikers, dat bijdraagt aan de waardering (verhuurbaarheid) van een pand.
  • Contractmanagement: het managen van afspraken met externe partijen voor een efficiënte en effectieve samenwerking, maximale prestaties en minimale risico’s.
  • Sourcing Consultancy: Met onze FM-scan geven we inzicht in optimalisatiekansen voor kosten en kwaliteit voor de inkoopstrategie.
  • Interim FM: tijdelijke vervanging of versterking voor uw facilitaire afdeling, op strategisch, tactisch en operationeel niveau inzetbaar.
  • Verhuismanagement: Het zo soepel mogelijk plannen en coördineren van een verhuizing (aansturing intern en extern) waarbij in het primaire proces zo min mogelijk hinder wordt ondervonden.

Bekijk ook:

Volg Drees & Sommer Nederland op LinkedIn

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze facility management diensten? Neem dan contact op met:

► Daphne Gielesen, Team Leader Facility Management Consulting:
daphne.gielesen@dreso.com / +31 (0)6 504 908 14

► Stephanie Gitz, Team Assistant Facility Management Consulting:
 stephanie.gitz@dreso.com / +31 (0)88 776 26 70

► Kurt van Dijk, Managing Director:
 kurt.van-dijk@dreso.com /+31 (0)6 264 345 05