Project en constructiemanagement

Project en constructiemanagement

Drees & Sommers projectafdeling ondersteunt u tijdens de duur van een bouwproject. We voeren de werkzaamheden uit die u wilt uitbesteden. Met kennis en expertise zorgen we voor uw projecten succesvolle opgeleverd worden. Dat betekent als vanzelfsprekend dat we de gestelde projectdoelen realiseren.

Onze projectmanagers snappen als geen ander dat u professionele ondersteuning zoekt op het gebied van projectplanning, budget- en kwaliteitsbewaking, organisatie, communicatie en risicobeheersing. We werken als volgt: allereerst stellen we samen met de opdrachtgever de kaders en randvoorwaarden op. Vervolgens stellen we voorafgaand aan het project een stuurgroep samen die de projectbeslissingen maakt. Tot slot, betrekken we bij de stuurgroep een vertegenwoordiger van de opdrachtgever die het eerste aanspreekpunt is voor de projectmanager.

Wil u het gehele project uitbesteden? Ook dat kan. Concreet betekent dat, dat wij het projectmanagement en het opdrachtgeverschap uitvoeren. De opdrachtgever draagt in dit geval de delegeerbare functies over aan de projectmanager. We zien vaak dat deze oplossing uitkomst biedt als er intern onvoldoende capaciteit is om het project te managen, als er sprake is van complexe projecten, of als opdrachtgevers niet beschikken over de vereiste managementexpertise.

Lees ook:

Drees & Sommer projectmanagement services in het kort

In alle mogelijke rollen implementeren en gebruiken we flexibele planningsprocessen met een focus op budget en kosten. Wij maken gebruik van value engineering om optimale technische en financiële oplossingen te vinden. We beheren tijdschema's en projectkosten door middel van nauwkeurige controles. Daarnaast waarborgen wij de vereiste kwaliteits-, gezondheids- en veiligheidsnormen.

 

Contact

Voor meer informatie over de verschillende diensten die we kunnen leveren voor uw vastgoed- of huisvestingsvraagstuk, kunt u contact opnemen met één van onze teamleaders: 

Volg Drees & Sommer Nederland op LinkedIn voor nieuws, kennis en project updates.