Hospitality

Hospitality

De horecasector omvat hotels, resorts, vakantieparken en restaurants. Dit deel van de economie is zeer internationaal en is een van de meest dynamische sectoren als het gaat om omzet en werkgelegenheid.

De horecabedrijven ontvangen grote aantallen bezoekers waarmee we rekening houden in het planningsproces. Andere aandachtspunten zijn hotel exploitatiekosten en duurzaamheidsconcepten, die beide in een vroeg stadium in het planning proces worden opgenomen.

Vanuit de ervaring in deze sector helpen onze projectmanagers de klanten met het initiëren, plannen en implementeren van projecten op (inter)nationaal niveau. We besteden veel zorg aan het ontwikkelen van concepten voor duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Drees & Sommer adviseert beleggers, banken en hotelexploitanten, analyseert locaties en markten, biedt projectontwikkeling en managementdiensten, stelt deskundige taxatierapporten op, voert haalbaarheidsstudies uit en identificeert gebruiker specifieke verbeteringen. Dankzij onze contacten met investeerders en experts vinden wij de geschikte partner(s) voor uw project en zorgen wij ervoor dat uw plannen overeenkomen met de gestelde eisen en doelstellingen.