Logistics

Logistics

Logistieke gebouwen in tijden van e-commerce

Opslag, orderpicking en distributie van goederen: in het tijdperk van e-commerce worden logistieke gebouwen steeds belangrijker. Industriële bedrijven, pakketdienstverleners en aanbieders van retail logistiek hebben behoefte aan ultramoderne logistieke centra met goede transportverbindingen. Bij distributiecentra spelen de locatie en de kwaliteit van het gebouw een essentiële rol voor het opslag- en distributieproces dat hierin plaatsvindt.

Wij helpen u bij het kiezen van een strategische locatie en werken een conceptontwerp uit. Ook beheren wij de bouw en/of verbouwing voor u. Het resultaat: investeerders, projectontwikkelaars, eigenaren van industriële gebouwen, dienstverleners en retail logistiekaanbieders komen terecht in een logistiek gebouw dat volledig voldoet aan hun specifieke eisen op het gebied van gebruikersbehoeften, grootte, locatie en duurzaamheid.

Kantoren-, opslag- en de logistieke markt zijn core business in onze advisering en dienstverlening en wij de ontwikkelingen in deze sectoren op de voet. Onze expertise omvat het gehele proces vanaf het eerste idee met locatieonderzoek tot en met de inhuizing en exploitatie. Begrippen als Total Cost of Ownership en BREEAM horen bij ons.

Lees meer over de verschillende diensten die wij leveren:

Contact

Peter Oosterbaan
Sectormanager Logistics bij Drees & Sommer Netherlands

André Leeuwis
Managing Director bij Drees & Sommer Netherlands