Property Companies

Property Companies

Vastgoed als investering

Bij aankoop, beheer of verkoop van vastgoed zijn vastgoedinvesteerders op zoek naar groei en waardestijging. Het doel van alle activiteiten is altijd het veiligstellen en verhogen van het rendement. Bij deze activiteiten word je met verschillende uitdagingen geconfronteerd: welk vastgoed voldoet aan de investeringscriteria? Is het vastgoedportfolio nog concurrerend? Gebruikerseisen, duurzaamheid en kosteneffectief vastgoed- en facility management zijn belangrijk, net als ontwikkelings- en herpositioneringspotentieel.

Vastgoed is ook onze core business. Wij kunnen niet alleen zeggen wat er moet gebeuren en wat het gaat kosten, maar ook waarom. Wij weten hoe vastgoedbedrijven het potentieel van hun vastgoed en hun portefeuille ten volle kunnen benutten en geven hen geïntegreerd advies als gelijkwaardige partners. Het langetermijnperspectief met een integrale benadering van de kosten is leidend om tot een succesvolle vastgoedportefeuille te komen. Hierbij houden wij de hele levenscyclus van een vastgoedobject in het oog.

Of het nu gaat om het uitwerken van het investeringsprofiel of de portefeuillestrategie, het optimaliseren van bestaande gebouwen, het aan- of verkopen, het opstarten van revitaliseringsprojecten of het ontwikkelen van bestaande of nieuwe gebouwen - met onze expertise in de bouw- en vastgoedsector brengen wij vastgoedportefeuilles in de profitzone. Lees meer over de verschillende diensten die wij leveren:

Contact

Elger Groenland
Sectormanager bij Drees & Sommer Netherlands

Ton Heijmans
Managing Director bij Drees & Sommer Netherlands