Public Sector

Public Sector

Van iedereen, voor iedereen

De publieke sector omvat instanties binnen de rijksoverheid, provinciale en lokale overheden en semi-overheidsorganisaties zoals bijvoorbeeld waterschappen. De verschillen tussen het beschikbare budget, gebruikersbehoeften, verschillende type projecten en de politieke en publieke opinie zijn bijzonder groot en de verantwoordelijkheid hoog. 

Overheidsinstanties hebben te maken met zowel sociale veranderingen als klimaatveranderingen die nieuwe uitdagingen met zich meebrengen. Deze uitdagingen houden rechtstreeks verband met verschillende factoren die spelen bij stedelijke ontwikkeling zoals mobiliteit, infrastructuur, gebouwen en gebruikersgedrag.

Wij ondersteunen de publieke sector door het leveren van professionele managementdiensten voor bouwprojecten en door advisering vanaf het eerste idee tot en met de realisatie en het beheer. Daarbij maken onze projectmanagers en consultants gebruik van hun technische expertise, en houden ze rekening met economische aspecten en sociale veranderingen. 

Lees meer over de verschillende diensten die wij leveren:

Contact

Johan de Vries
Managing Director bij Drees & Sommer Netherlands