Professionals

Professionals

Beste vooruitzichten voor ervaren professionals

Young professionals welkom

Breid je vakgebied uit, verbeter je vaardigheden en neem verantwoordelijkheid. Als projectmanager, project engineer of consultant sta je nauw in contact met de opdrachtgever en het project. Je werkt niet alleen aan op een kantoor, maar ook op de bouwplaats of tijdens vergaderingen. Je gebruikt expertise en communicatieve vaardigheden om de beste oplossing te vinden voor onze klanten en om alle projectdeelnemers op koers te houden. Ervaren collega’s ondersteunen jouw training op de werkplek. Daarnaast ondersteunen we je professionele ontwikkeling met een breed aanbod aan trainingen, waardoor je zowel je professionele expertise als je soft skills verder kunt ontwikkelen.

Internationale kansen

Als je internationaal wilt werken, biedt Drees & Sommer een breed aanbod aan mogelijkheden. Je kunt een paar dagen per week in het buitenland aan een specifiek project werken of collega’s op het internationale kantoor ondersteunen. En als je klaar bent voor een internationale functie op lange termijn, kun je solliciteren bij een van onze kantoren wereldwijd. Actuele vacatures vind je op vacatureportal.

Er zijn ook mogelijkheden voor jouw ontwikkeling op nationaal niveau. Je kunt je specialiseren in een specifieke sector, een groot project ondersteunen of je ontwikkelen als specialist. Tijdens het jaar en de jaarlijkse functioneringsgesprekken bespreek je de ontwikkelingsdoelen en maak je daarover afspraken met jouw leidinggevende. Zo neem je niet alleen eigen verantwoordelijkheid voor het project, maar ook voor uw persoonlijke ontwikkeling.

 

Uitdagende taken voor ervaren specialisten en managers

Vanaf het begin neem je budgetverantwoordelijkheid en beheer je de projecten zelfstandig. Ons wereldwijde netwerk van experts ondersteunt je hierbij. Wij bieden uitgebreide ondersteuning wanneer je bij ons komt werken om de start zo goed mogelijk te laten verlopen. Maar je deelt ook expertise en ervaring met collega’s. Zo zorgen we ervoor dat ons netwerk efficiënt functioneert en dat onze klanten op ons kunnen vertrouwen.

Als intern gerichte ondernemer kan jouw ervaring en expertise een groot verschil maken bij Drees & Sommer. Samen zetten we goede ideeën, visies en innovaties om in successen. Al meer dan 45 jaar groeit het bedrijf vanuit deze filosofie. Dit is een kernelement van de spirit van Drees & Sommer.

Waarom neem je niet eens een kijkje op onze vacatureportal om te zien wat Drees & Sommer jou te bieden heeft? We kijken ernaar uit om u te ontmoeten!