SUCCESS IS
BUILT ON
MANY STRENGTHS

SUCCESS IS
BUILT ON
MANY STRENGTHS

Real estate. Projecten. Expertise. Passie.

We bieden technische expertise, lossen problemen op, bieden algemeen advies en assistentie, treden op als projectmanager, houden toezicht op onze bouwlocaties, genereren rapporten en ideeën, allemaal in overeenstemming met de specifieke behoeften van de klant. We hebben ongeveer 3820 mensen in dienst op 46 werklocaties wereldwijd. Een medewerker krijgt een van de drie kerntaken toegewezen: projectmanagement, engineering en consulting. Ze werken samen in teams, in verschillende disciplines en gebieden. Hierdoor kunnen we complete oplossingen bieden aan de klant. Welke rol zou jij willen spelen?

Wat ons uniek maakt

WAARDE GARANTIE – laat zien wat we bereiken.

SUCCES MET INTEGRITEIT – het aanhouden van de hoogste ethische standaarden

GOEDE IDEEËN - GEEN LIMIET – door het geven van vrijheid en flexibiliteit aan medewerkers

VOOROP LOPEN – het aannemen van een leiderschapsrol in de markt

SAMEN ONAFHANKELIJK – het volhouden van onze op partnerschap gebaseerde structuur

PASSIE VOOR PRESTATIE – door trots te zijn op het behalen van successen met de klant

GLOBAAL LOKAAL – het laten zien waar we onze service aanbieden

INNOVATIE VOOR DE TOEKOMST – het laten zien hoe we tegen morgen aankijken

 

Lees meer over onze statements hier

Partnerschap

 

Samenwerking is onlosmakelijk verbonden met de bedrijfsstructuur van de Drees & Sommer Group en komt tot uiting in de relatie tussen senior-managers en medewerkers.

Als managing partners runnen de partners de Drees & Sommer Group. De projectmanagers pakken de vraagstukken van de business aan en werken in teams om projecten te realiseren. Medewerkers die de verantwoordelijkheid nemen voor een heel project worden project partners. En wie expertise ontwikkelt op een gespecialiseerd gebied, wordt senior project partner. Als zij extra verantwoordelijkheden op zich nemen, worden zij associated partners. Dit betekent dat elke medewerker de mogelijkheid heeft om binnen het partnerschap vooruit te komen door persoonlijke vaardigheid, toewijding en passende ervaring.