SUCCESS IS
BUILT ON
MANY STRENGTHS

SUCCESS IS
BUILT ON
MANY STRENGTHS

Real estate. Projecten. Expertise. Passie.

We bieden technische expertise, lossen problemen op, bieden algemeen advies en assistentie, treden op als projectmanager, houden toezicht op onze bouwlocaties, genereren rapporten en ideeën, allemaal in overeenstemming met de specifieke behoeften van de klant. We hebben ongeveer 4.000 mensen in dienst op 46 werklocaties wereldwijd. Een medewerker krijgt een van de drie kerntaken toegewezen: projectmanagement, engineering en consulting. Ze werken samen in teams, in verschillende disciplines en gebieden. Hierdoor kunnen we complete oplossingen bieden aan de klant. Welke rol zou jij willen spelen?

Wat wij bieden

Werken in het buitenland

Wil je ervaring opdoen in het buitenland om je horizon te verbreden? De Drees & Sommer Group biedt hierin veel mogelijkheden. Onze oorsprong ligt in Duitsland, maar we zijn ook al vele jaren aanwezig op de belangrijkste internationale markten. Denk globaal = doe lokaal. Dit principe beschrijft de aanpak die we volgen. We hebben onze eigen internationale kantoren overal ter wereld en we begeleiden klanten op locatie tijdens projecten.

Persoonlijke levensstijl en professionele verplichtingen

Werk is belangrijk, maar er is meer in het leven. Dat is zoals wij het zien. Wij ondersteunen onze medewerkers bij het vinden van de juiste balans tussen de persoonlijke levensstijl en professionele verplichtingen. We bieden ondersteuning voor verschillende leefstijlen en individuele ambities. Loopbaan, familie, flexibel werken, beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden evenals sport en gezondheid spelen een rol voor onze medewerkers. Als de activiteit het toelaat, kunnen medewerkers – met instemming van de lijnmanager – (deels) thuiswerken.

Naast een marktconform salaris ontvangen medewerkers een variabele bonus en aantrekkelijke voordelen zoals bijvoorbeeld een lease auto. De meeste werknemers van Drees & Sommer brengen veel tijd door op een kantoor, in meetings en op reis. Om ervoor te zorgen dat lichaamsbeweging en gezond leven op natuurlijke wijze in het dagelijkse werk worden geïntegreerd, worden werknemers aangemoedigd en ondersteund om gezonde keuzes te maken.

 

Bekijk de actuele vacatures bij Drees & Sommer Netherlands ►

Open sollicitatie of (afstudeer)stage
Zie je jouw ideale vacature er (nog) niet bij staan? Wij ontvangen ook graag je open sollicitatie of stageverzoek. Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.