SUCCESS IS
BUILT ON
MANY STRENGTHS

SUCCESS IS
BUILT ON
MANY STRENGTHS

Real estate. Projecten. Expertise. Passie.

We bieden technische expertise, lossen problemen op, bieden algemeen advies en assistentie, treden op als projectmanager, houden toezicht op onze bouwlocaties, genereren rapporten en ideeën, allemaal in overeenstemming met de specifieke behoeften van de klant. We hebben ongeveer 3820 mensen in dienst op 46 werklocaties wereldwijd. Een medewerker krijgt een van de drie kerntaken toegewezen: projectmanagement, engineering en consulting. Ze werken samen in teams, in verschillende disciplines en gebieden. Hierdoor kunnen we complete oplossingen bieden aan de klant. Welke rol zou jij willen spelen?

Wat wij bieden

Werken in het buitenland

Wil je ervaring opdoen in het buitenland om je horizon te verbreden? De Drees & Sommer Group biedt hierin veel mogelijkheden. Onze oorsprong ligt in Duitsland, maar we zijn ook al vele jaren aanwezig op de belangrijkste internationale markten. Denk globaal = doe lokaal. Dit principe beschrijft de aanpak die we volgen. We hebben onze eigen internationale kantoren overal ter wereld en we begeleiden klanten op locatie tijdens projecten.

Bernhard Unseld

Partner, Stuttgard

‘We helpen onze klanten met internationale initiatieven en winnen tegelijkertijd nieuwe klanten die we vervolgens vanuit Duitsland ondersteunen. Wie kan zich beter kwalificeren voor deze taak dan een werknemer die twee of drie jaar in het buitenland heeft doorgebracht? Ze zijn bekend met de cultuur en mentaliteit van internationale klanten en kunnen de klant op technisch en cultureel niveau blijven ondersteunen.’

Persoonlijke levensstijl en professionele verplichtingen

Werk is belangrijk, maar er is meer in het leven. Dat is zoals wij het zien. Wij ondersteunen onze medewerkers bij het vinden van de juiste balans tussen de persoonlijke levensstijl en professionele verplichtingen. We hebben verschillende aanbiedingen voor verschillende leefstijlen en individuele ambities. Loopbaan, familie, flexibel werken, beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden evenals sport en gezondheid spelen een rol voor onze medewerkers. Als de activiteit het toelaat, mogen de medewerkers – met instemming van de lijnmanager – (deels) thuiswerken.

Naast een marktconform salaris ontvangen medewerkers een variabele bonus en aantrekkelijke voordelen zoals bijvoorbeeld een lease auto. De meeste werknemers van Drees & Sommer brengen veel tijd door op een kantoor, in meetings en op reis. Om ervoor te zorgen dat lichaamsbeweging en gezond leven op natuurlijke wijze in het dagelijkse werk worden geïntegreerd, zijn mineraalwater en fruit gratis. Hiermee worden werknemers aangemoedigd om gezondere keuzes te maken.